Supervision - konsulentydelse individuelt + gruppe - Axept
25140
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-25140,ajax_updown,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Supervision

Axept tilbyder professionel supervision til både enkeltpersoner og grupper af medarbejdere eller ledere, som ønsker at styrke og udvikle faglige og personlige kompetencer.

 

Hvad er supervision?

Supervision er samtalen til faglig og personlig udvikling, som former sig som en dialog med udgangspunkt i de ønsker, behov og problemstillinger, der bringes op.

 

Supervision er således en udviklingsproces, der skaber nye vinkler, indsigter og større klarhed over et problem eller en konflikt.

 

Hvorfor supervision?

Supervision er vigtigt, når en enkeltperson eller en gruppe af medarbejdere har brug for et sted, hvor de:

  • kan “læsse” af
  • bliver klogere på sig selv og det arbejde, de udfører
  • får konkrete værktøjer til at håndtere forskellige udfordringer
  • har mulighed for at fordybe sig i de problemstillinger, som arbejdet også kan indebære

 

Målet er, at den enkelte bliver mere bevidst om, hvorledes personlige tænkemåder, reaktioner og handlinger har betydning for arbejdet med eksempelvis andre personer.

 

Supervision er en metode, der skaber refleksion, nye perspektiver, andre handlemuligheder, mere energi, lyst og arbejdsglæde – en metode til at skabe kollegialitet, sammenhold og fællesskab på en arbejdsplads.

 

Vi har en grundholdning om, at den/de superviserede selv har de nødvendige ressourcer, og at der altid er én eller flere indgange/udveje, hvorfor supervisionen ofte vil være fremsynet og orienteret mod nye og alternative tænkemåder, reaktioner og handlinger.

 

Supervision er både i form og indhold en dialog, hvor “hjælp til selvhjælp” er udgangspunkt og dermed et vigtigt element.

 

Kontakt

Supervision kan finde sted hos Axept eller i egen organisation.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 40 30 14 95 og hør mere om mulighederne.