Stresscoach
22350
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22350,ajax_updown,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Stresscoach

Vil du være professionel i dit arbejde med coaching af stressramte?

Går du også ind for at have den bedste viden om det, du arbejder med?

Ønsker du de bedste metoder og værktøjer til håndtering af stressramte?

 

Så kan vi tilbyde dig Axepts uddannelse til stresscoach. Et overbygningsmodul til dig, som lægger vægt på at få den bedste uddannelse indenfor området.

Du har mulighed for at afslutte uddannelsen med at gå til eksamen i akademifaget “Stress i organisationer”, som udløser 5 ETCS-point.

 

Forventninger og udbytte

Viden om stress og metoder til stresscoaching er en nødvendig kompetence for den kvalitetsbevidste coach i dag.

Der er ingen tvivl om, at der i fremtiden bliver hårdt brug for coaches, der kan kortlægge et stressniveau og coache til både håndtering og forebyggelse af stress.

Stresscoaching handler i høj grad om at rumme fokuspersonen og hjælpe denne til at begribe og håndtere egen stresstilstand. Det er en proces, som på adskillige punkter adskiller sig fra den grundlæggende basiscoaching, og som er nødvendig for, at stressramte kan komme videre i deres liv. For mange er stress en tilstand, de kan blive hængende i, hvis de ikke får den rigtige hjælp. Og det er lige præcis denne rigtige hjælp, som du kan forvente, du får viden om og metode til, så du bliver blandt de stresscoaches i Danmark, som formår at coache stressramte.

Vores mål med overbygningen er, at du kommer på ekspertniveau inden for både stresshåndtering og forebyggelse.

 

Hvad du kan forvente dig af uddannelsen til Stresscoach

Det kræver uddannelse, og det kræver viden at være stresscoach. Derfor er underviser på overbygningen psykolog Birgitte Jepsen, som er specialist inden for faget, og som har mange års erfaring at dele ud af.

På dette overbygningsmodul vil du blive klædt på til at møde og coache stressramte og udbrændte personer. Der vil være fokus på specialisering af dine coachkompetencer, og du kan glæde dig til dage med en stor vekselvirkning mellem viden og værktøjer.

Forløbet fordeler sig ialt 5 undervisningsdage + 1 eksamensdag. Vi starter ud med at arbejde teoretisk, hvor du lærer forskellige teorier om stress og forskellige forståelser af begrebet. Herefter rettes fokus på træning i praksis af konkrete og brugbare værktøjer til stresscoaching.

 

Overordnet set vil vi arbejde med at videreudvikle dine coachkompetencer, som målrettes med viden og læring om:

  • copingstrategier og stresscoachingværktøjer
  • hjernen som modspiller eller medspiller hos stressramte personer
  • stressens kognitive og sociale sider
  • stressens biologiske og kemiske processer
  • mindfulness i coaching

 

Forløbet veksler mellem teori og praksis, og du får mulighed for at træne, integrere og styrke de nye kompetencer og læringspunkter.

Mellem undervisningsdagene har du mulighed for at træne og øve de præsenterede og demonstrerede stresscoachingmodeller og -værktøjer.

Praktisk information:

Bemærk: Forudsætningerne for deltagelse i dette overbygningsmodul er, at du er certificeret coach.

 

Vi gør opmærksom på, at der er mulighed for at søge midler hos kompetencefonde til deltagelse i denne uddannelse.

 

Sted:

Fredericia

 

Tid:

Undervisning:
25. – 26. april + 9. maj + 23. – 24. maj 2022
Alle dage kl. 9.00 – 15.30

Eksamen: 13. juni 2022

 

 

Pris:

Kr. 14.900 ekskl. moms – inkl. fuld forplejning

 

 

Hent et produktblad her

 

 

Ring til os på tlf. 40 30 14 95 eller send en mail til post@axept.dk for nærmere information og tilmelding.

 

Udtalelser fra tidligere deltagere på uddannelsen til Stresscoach

 

Jeg tog min stressoverbygning i foråret 2015 – det var en fantastisk berigende oplevelse at blive undervist af Birgitte Jepsen og være en del af det hold af dejlige mennesker, som jeg var sammen med. Uddannelsesforløbet bar præg af en sjælden nærhed og høj faglig kvalitet, og det var på alle måder inspirerende. Jeg føler mig godt klædt på til at støtte og hjælpe stressramte videre i deres forløb.

Lene Grønkjær Schmidt, Leder, Esbjerg Kommune

 

Vildt spændende kursus med meget teori og endnu flere gode coaching tips i forhold til det, der kan bringe et stressramt menneske videre.

Margrethe Gade, Selvstændig professionel coach, Roskilde

 

Det var et forrygende kursus – fik en masse med hjem i baggagen.

Tid til refleksion og selvransagelse og helt sikkert noget jeg kan bruge i mit videre arbejde – både som coach og HR Partner – men også rent privat som tidligere stressramt.

Mette Andersen, HR Business Partner, IKEA Odense