Mediated learning experience - Axept
25471
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-25471,ajax_updown,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Micki Sonne Kaa Sunesen:

Mediated Learning Experience – en inkluderende praksis i dagtilbud og skole (inkl. hjemmeside – se her)

Dafolo, 1. udgave 2017

MANGLER PT.

 

Denne bog er en dansk, forskningsbaseret introduktion til Mediated Learning Experience kombineret med et didaktisk perspektiv. MLE er en læringsteori, udviklet af den israelske professor i psykologi, Reuven Feuerstein.

 

Den baserer sig på en kobling mellem kognitiv neuropsykologi og socialpsykologi og fokuserer især på den voksnes relationelle kompetencers betydning for barnets læringsudbytte.

 

Med bogen i hånden kan målgruppen arbejde med relationsarbejdet på en række forskellige niveauer i organisationen – lige fra det konkrete interaktions-/medieringsniveau (voksen-barn), det didaktiske refleksionsniveau og teamniveauet til det ledelsesmæssige niveau.

 

Fra bogens forord af Andrew Richards, University of Exeter:

”Der er meget, der er originalt ved denne bog. Micki har anlagt et perspektiv på MLE, der er klart og brugbart. Det er en spændende og nyttig bog for alle, der arbejder med mediering og læring.”