Forny din lederstil med coaching - Axept
22714
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22714,ajax_updown,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Forny din lederstil med coaching

Ordet coaching fylder rigtig meget i mediebilledet. Ordet bliver brug i flæng – af og til også misbrugt. Aldrig har der været sagt og skrevet så meget om begrebet.

 

Coaching er en ledelsesstil, der i højere og højere grad er fokus på. I takt med at mange ledere ser det som en nødvendighed, at medarbejderne arbejder med selvledelse og øget ansvar for opgave og jobudvikling, bliver deres behov for at kunne hjælpe og guide medarbejdere i dagligdagen større.

 

Moderne ledelse kræver, at du på den ene side skal fastlægge rammer og angive mål og retning. På den anden side skal du også kunne støtte og vejlede medarbejderen. Coaching er et ledelsesredskab, hvor der ikke fokuseres på kontrol, men derimod på inspiration og motivation af medarbejderen.

 

Coaching er en række teknikker, der blandt andet kvalificerer lederens gennemførelse af konstruktive og fremadrettede samtaler, så medarbejderen bliver endnu mere motiveret og føler større ejerskab for de handlinger, der skal udføres.

 

Hvis du har lyst til at høre et kvalificeret bud på, hvad god coaching er, har du nu muligheden.

 

Du vil i løbet af foredraget få et bud på:

  • hvad kvalificeret coaching er
  • coaching som ledelsesværktøj
  • nogle konkrete værktøjer, du kan bruge i din dagligdag

 

Vi designer naturligvis gerne et foredrag, der matcher netop det behov, du og din arbejdsplads har.

 

Hent et produktblad her.

 

Ring til os på tlf. 40 30 14 95 for yderligere information.