Feedback som værktøj - Axept
24247
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-24247,ajax_updown,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Feedback som værktøj


Alt i livet leves i kraft af feedback. Selv den mindste celle i den menneskelige krop, i dyrekroppen og i planten giver og modtager beskeder.

 

Når en fugl sluger en regnorm, er der besked til maven om at gøre sig klar; når vi plukker en rose, gives en besked om at stoppe ”forblødningen”; får vi noget galt i halsen, giver vi en kollega et klap på ryggen etc.

 

Feedback er det nødvendige og vigtige værktøj, som er i konstant i brug, og som er med til at sikre vores overlevelse, daglige trivsel og udvikling.

 

Feedback er meget mere end ros og ris. Det er livets eliksir, det er energi, glæde, selvtillid, motivation og meget mere.

 

 

jumpstory-download20210426-115043

Gevinster ved en velfungerende feedbackkultur

Feedback er med til at gøre en stor forskel på enhver arbejdsplads – og i endnu større grad, hvis den er en del af kulturen. Når den finder sted hver dag året rundt som en naturlig del af kommunikationen, og som et værktøj, der anvendes på alle niveauer og ikke udelukkende er forbeholdt den årlige MUS-samtale.

 

Feedback som værktøj gives fra leder til medarbejder, fra kollega til kollega, fra medarbejder til leder, fra kunder/borgere til organisationen, fra alle til alle.

 

Feedback er et effektivt værktøj, der kan gøre os bedre til vores arbejde, specielt når vi bruger det struktureret og med afsæt i en positiv hensigt. Det skaber værdi, når vi bruger feedback på den rigtige måde.

 

Det er ikke uden grund, at vi støder på den konstant, når vi handler på nettet, har været på uddannelse eller overnattet på hotel.
Det er heller ikke uden grund, at virksomheder i dag fokuserer på en god feedback- kultur og prioriterer, at alle i organisationen lærer det kommunikative feedbackhåndværk.

 

Vi ved, at gevinsterne er mange. En velfungerende feedbackkultur fremmer

 

  • bundlinjen positivt (Center for Effective Organisations (CEO) og Center for Cooperative Productivity)
  • en lavere personaleomsætning (Gallup – arbejdspladser med regelmæssig feedback har 15% lavere personaleomsætning)
  • innovationen og udviklingen, hvor organisationen selv føder ideer
  • trivslen, arbejdsglæden og motivationen

 

Lad os hjælpe jer godt på vej

En feedbackkultur opstår og udvikles ikke af sig selv. For at udvikle en feedbackkultur til at blive en del af en organisations DNA, er det vigtigt, at den enkelte får viden om og trænes i, hvad god feedback er, hvordan den gives og målrettes, og hvordan den bruges i forskellige kontekster.

 

Ønsker du og din organisation også at få integreret feedbackkulturen og opnå nogle af de mange gevinster, der følger med, så gør som andre virksomheder. Tag kontakt til os og book en temadag eller en workshop.

Du og din organisation kan se frem til en dag, hvor I bliver introduceret til spændende værktøjer til god og konstruktiv feedback.

 

Temadagen vil byde på:

  • Introduktion til begrebet feedback
  • Værktøjer til god feedback
  • Øvelser og træning med feedback

 

I kan glæde jer til en kursusdag, som på en varm, personlig og inspirerende måde tilbyder en palet af muligheder for konstruktiv feedback i forskellige arbejdsmæssige kontekster og situationer.

 

Ring til os på 40 30 14 95 eller send en mail til post@axept.dk for at få mere information

Hent et produktblad her