DISC personprofil
22467
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22467,ajax_updown,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

DISC personprofil

Er du interesseret i personprofiler?

Står indsigt og udvikling højt på din ønskeseddel?

Kan du bruge et værktøj til større forståelse af dig selv og dine kolleger?

 

Så byder Axept på certificering i anvendelsen af en spændende og praktisk anvendelig personanalyse, som er meget efterspurgt i erhvervslivet og som bruges i mange forskellige kontekster. Det kan eksempelvis være en HR–ansat, som har brug for et værktøj til rekruttering af ansatte, en leder, som arbejder med udvikling af medarbejdere, en konsulent, coach eller en medarbejder, som ønsker det optimale samarbejde med kolleger.

 

Forventninger og udbytte

Extended DISC Personanalyse har en høj validitet, en høj status i erhvervslivet og er en analyse med mange år på bagen. Analysen bygger på antagelsen om en sammenhæng mellem personprofil, faglige kompetencer og en høj performance.

 

Personanalysen anvendes i dag i en lang række situationer, hvor brugeren ønsker større forståelse for og indsigt i medarbejderes, lederes eller kandidaters adfærd og motivation.

 

Som bruger får du et godt udviklingsværktøj, du kan bruge til at arbejde med egen og andres udvikling.

 

Eksempler på anvendelsesområder:

  • Medarbejderudvikling
  • Rekruttering af nye medarbejdere
  • Lederudvikling
  • Konflikthåndtering
  • Coaching
  • Træning i kommunikation og forståelse af mennesker
  • Organisationsudvikling
  • Sammensætning af teams/personalegrupper

 

Undervisningen i DISC Personprofil tager 2 dage

Kurset består af en opstart med e-learning og herefter 2 kursusdage, hvor du på den sidste af disse 2 dage certificeres i brug af profilen.

 

I e-learningen præsenteres du for forskellige opgaver, som du efterfølgende træner i egen kontekst.  På kursusdagene arbejder vi praktisk med indholdet af analyserne i en række forskellige sammenhænge – bl.a. rekruttering, tilbagemelding og udvikling.

 

Tidspunkt:

Forespørg om datoer og kursussteder hos os på tlf. 40 30 14 95

 

Pris:

Kr. 9.500 ekskl. moms

 

Se produktblad her

Denne uddannelse laves i samarbejde med:

Uddannelsen skræddersyet til egen organisation

Det er muligt at få kurset skræddersyet til et mindre hold af kolleger til egen organisation, hvor vi netop tilrettelægger forløbet, så det matcher din organisation samtidig med, at det opfylder kravene til certificering.

 

Vi fortæller gerne om andre organisationer, som har haft stor succes med at anvende Extended DISC Personanalysen i praksis. Et eksempel er en større virksomhed, der har anvendt personanalysen som en integreret del af organisationens leder- og medarbejderuddannelse i kommunikation, trivsel og motivation. På denne måde har alle opnået at lære samme sprog, og både ledere og medarbejdere har et fælles fokus i forhold til virksomheden.

 

Kontakt os på tlf. 4030 1495 for yderligere information.