Tag en Coachuddannelse med certificering hos Axept
22098
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22098,ajax_updown,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Coachuddannelse med certificering

 

Om Axepts coachuddannelse

 

Ønsker du en trendsættende, faglig og personlig coachuddannelse?

Stiller du krav til brugbarhed, kvalitet og indhold?

Sigter du efter nytænkning, glæde og glimt i øjet?

 

 

Så kan vi tilbyde dig en banebrydende, professionel og engageret udviklingsrejse med Axepts coachuddannelse. En rejse, hvor du sikrer dig unikke metoder og værktøjer, du straks kan bruge i din daglige praksis. En uddannelse, som klæder dig på til at kunne navigere i vores udfordrende kommunikationsverden. En uddannelsesrejse, som bidrager med viden, indsigt og forståelse til glæde for både dig selv og andre.

 

Forventninger og udbytte

Når du afslutter din uddannelse som professionel coach, vil du have fået masser af nye og effektive kommunikationsredskaber og værktøjer – klar til at tage i brug med det samme til glæde og gavn for dine medarbejdere, kolleger, ledere, familie, venner og ikke mindst for dig selv. Du får et godt teoretisk grundlag og masser af øvelse i praksis i forløbet til at blive en kompetent og professionel coach.

 

Axepts coachuddannelse med certificering tager 16 dage

Undervisningen tager afsæt i den systemiske og den kognitive teori samt i den nyeste hjerneforskning om, hvorfor og hvordan kommunikation virker i praksis. Der vil på modulerne være omfattende praktisk træning af de præsenterede teknikker, modeller og værktøjer med løbende feedback fra undervisere, coachtrænere og dine medstuderende. Axepts coachuddannelse med certificering består af 2 dele fordelt på i alt 16 dage. Dertil kommer, at det er muligt at afrunde del 1 med en eksamen i akademifaget ”Coaching i organisationer” og del 2 med eksamen i “Coaching og konflikthåndtering”. Begge eksamener udløser 10 ECTS-point.  Hele uddannelsen afsluttes med en certificering efter ICF´s standarder.

 

Økonomi

Deltagelse på Axepts coachuddannelse med certificering koster kr. 43.800 ekskl. moms. Dertil kommer udgifter til litteratur og coachpakke. Vælger du i første omgang kun at tilmelde dig del 1, koster deltagelsen kr. 21.900 ekskl. moms. Hertil kommer omkostninger til litteratur.

Vi gør opmærksom på muligheden for at ansøge om økonomisk støtte hos kompetencefondene til  uddannelsen.

Du har mulighed for at tage Axepts coachuddannelse både i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Der starter nye hold op hvert forår og efterår.

 

Følgende litteratur er pensum på uddannelsen:
Birgitte Jepsen: Coaching i praksis. Kr. 268 ekskl. moms. Læs mere her
Birgitte Jepsen: Coaching i organisationer. Kr. 328 ekskl. moms. Læs mere her
Birgitte Jepsen: Coaching i arbejdslivet. Kr. 204 ekskl. moms. Læs mere her

 

Til uddannelsen hører også en coachpakke, hvor du vil få 3 x lifecoaching hos en af Axepts professionelle coaches: 1 x feedback på optagelse af egen coaching af en fokusperson og 2 x egencoaching på et valgfrit tema. I pakken indgår yderligere nogle spændende coachmaterialer. Coachpakken er obligatorisk og bestilles samtidig med uddannelsen. Pris: 3.500 kr. ekskl. moms. Læs mere her

Udtalelser fra tidligere deltagere på Axepts coachuddannelse

“En læring jeg har fået vedr. coaching, er at lære at høre på andre, lære at blive nysgerrig på andres situation og glemme mig selv, lære af andres verdensbilleder, opdage alle de forskellige personer der er, hver især har det rette svar i netop den kontekst den løses i. Opdage, at den løsning jeg selv måtte have, måske kun er rigtig i min egen situation og ikke nødvendigvis er lige så rigtig i en andens!!” Vibeke Winberg

 

”Axepts coachuddannelse har givet mig et sæt helt nye briller. Jeg er af natur livsoptimist, og coachuddannelsen er blevet en naturlig del af mit refleksions- og handleberedskab, samt den måde jeg tænker, lytter og reflekterer på” Janus Sommerlund

 

Download vores brochure om uddannelsen her

 

Se kursussteder, datoer og priser her

 

 Se hvornår vi holder gå-hjem-møde om denne uddannelse her

 

For tilmelding kontakt os på 4030 1495

Ønsker du at købe en skræddersyet coachuddannelse til netop din organisation? Så kontakt os for nærmere information på tlf. 4030 1495.