{{ alert.message }}

Produkter i kurv: {{ count }}

Vis kurv
Coaching i praksis - Axept
23390
page,page-id-23390,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,woocommerce-demo-store,ajax_updown,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
grønlinje

Birgitte Jepsen: Coaching i praksis

Hans Reitzels Forlag, 1. udgave 2008, 4. oplag 2016

Kr. 260,00 ekskl. moms

 

“Coaching i praksis” har til formål at bidrage til fagligheden inden for coaching, at gøre rede for fagets fænomener og give et kvalificeret bud på professionel coaching.  Forfatteren redegør for sit syn på coachuniverset, og bogen er ment som værktøjskasse, hvor værktøjerne kontinuerligt funderes i teorien.

 

Bogen kan med fordel anvendes på videregående uddannelser, idet den giver en grundig introduktion til coaching, modeller, værktøjer og eksempler på anvendt coaching. Sproget er letlæseligt, krydret med metaforer og løbende refleksioner.

 

Alle modeller, værktøjer og redskaber eksemplificeres med cases og situationer, så læseren får et indtryk af, hvordan disse også fungerer i forskellige coachsammenhænge. De præsenterede værktøjer er testet igennem utallige coachsessioner, hvilket underbygger bogens validitet.

 

Alle, der arbejder coachende, kan have glæde af bogen.

 

Du har mulighed for at læse de første sider af bogen her.

 

IMG_2666
Print Friendly

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled. Afbryd