Coaching i organisationer - Axept
23426
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23426,ajax_updown,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Coaching i organisationer

Birgitte Jepsen, Margrethe Gade og Kirsten Simonsen: Coaching i organisationer.

Hans Reitzels Forlag, 1. udgave 2010, 4. oplag 2014.

Kr. 328 ekskl. moms (kr. 410 inkl. moms)

 

Bestil bogen på tlf. 4030 1495 eller send en mail til post@axept.dk

 

Det er oplagt at benytte sig af “Coaching i organisationer”, hvis man gerne vil forbedre en organisation eller arbejde med organisationscoaching.

 

Bogen er teoretisk, men samtidig er den baseret på erfaring og på, hvordan man benytter bogens budskaber i praksis. Den indeholder en udførlig guide med alle de værktøjer, som man får brug for, og som er beskrevet i bogen.

 

Coaching i organisationer skiller sig ud fra andre coachingbøger på tre områder:

1. En grundig gennemgang af reflekterende tilgange til coaching med rod i den systemiske, socialkonstruktionistiske og narrative teori.

2. Et stort, unikt, erfaringsbaseret materiale fra danske virksomheder og organisationer.

3. En konstruktiv how-to-do-guide med velafprøvede og letanvendelige værktøjer.

 

De tre forfattere, Margrethe Gade, Kirsten Simonsen og Birgitte Jepsen, har alle lang erfaring fra erhvervslivet. Både som ledere og som coaches. Deres særlige baggrund betyder, at bogen forbinder teori og praksis på en anderledes handlingsorienteret måde. Gennem næsten to år har forfatterne fulgt, hvordan og hvornår coaching fungerer mest effektivt i en organisation.

 

Bogens sidste halvdel er en praktisk indføring i konkrete coachingteknikker. Med specifikt afsæt i organisationer og med talrige eksempler fra forfatternes egne coachsessioner.

 

En uundværlig grundbog for akademi- og diplomstuderende samt for virksomheder og konsulenter, der ønsker at arbejde målrettet med strategisk organisationscoaching. Coaching kan være en effektiv drivkraft i en virksomhed. Denne bog viser hvordan.

 

Kig i bogen her